Vernissage på Miva Fine Art i Malmö

LÖRDAG 27 Januari 2024
Konstnären närvarar 12-16

Upptäck konstnärskapet bakom Carl-Einar Häckners konstverk

Efter två utsålda konstutställningar i Göteborg har vi nu den stora äran att bjuda ner den oerhört älskade Göteborgs artisten Carl-Einar Häckner till vårt galleri i Malmö.

Upptäck den konstnärliga kreativiteten bakom Carl-Einar Häckners magnifika konstverk. Denna berömda svenska artist och konstnär är känd för sin unika inställning till konst, som kombinerar humor, drama och magi för att skapa oförglömliga upplevelser för sin publik.

Häckners konstverk är ett bevis på hans gränslösa fantasi och kreativitet. Hans målningar och skulpturer är livfulla och färgstarka och fångar essensen av hans lekfulla och nyckfulla personlighet. Varje verk är en återspegling av hans unika perspektiv på livet, kärleken och världen omkring oss.Men Häckners konst är mer än bara vackra bilder och skulpturer. Det är en hyllning till den mänskliga andan och fantasins kraft. Hans verk inspirerar oss att tänka utanför boxen och omfamna vårt inre barn, och påminner oss om att allt är möjligt om vi vågar drömma.Oavsett om du är ett fan av samtida konst eller bara uppskattar skönheten i kreativitet, kommer Häckners konstverk säkert att fängsla och inspirera dig. Så varför inte ta en resa in i denna extraordinära konstnärs sinne och upptäcka magin bakom hans konst? Man vet aldrig vad man kan hitta.

Så markera i din kalender, samla dina vänner och förbered dig på att bli trollbunden! Känn dig varmt välkommen!

Måla är som att kratta löv

Måla är som att kratta löv. Det man gjort finns kvar efteråt. Högen med skisser, tavlor, papper växer.

Det går fort. Blir vad det blir. Siluetter, vemodiga streck, naiva svängar och plötsligheter.

Kanske är det ett självporträtt av den svartvita karaktär, som går vid min sida i allt. Målar i tusch. Passar mig. Torkar fort. Svarta streck som blir till en berättelse.

Vill inte veta hur det går till. Vill bara göra. Vill vara mitt i.

Livet är en tavla. Jag försöker påverka livet.

Därför målar jag .

Några av verken

Kärlek Kärlek Kärlek

Gråtsten

Disco

Vagabond

Dörren

Hokkopokkopokko

Alice på regnbågen

Månbarn

Många Alice

Alice hjärtat och stenen Styrka

Alice grå droppar

Cerise hatt stor sten

Alice Korpen och jag

Borttrollad väska

Trollman mild blå

Gröna väskan

Rött hjärta

Alice koppar härdad