CARL-EINAR HÄCKNER

SWEDISH MEATBALLS MED LINGON

SWEDISH MEATBALLS med lingon hade premiär på Teater Aftonstjärnan i Göteborg hösten 2011, på grund av stort publik spelades den fram till den 13 mars 2012. Nu är det Riksteatern och resten av landet som gäller!

 

Carl-Einar Häckners delikata nya helaftonsföreställning i två akter. Det blir magisk förödelse och blixtrande humor sauterad med förtjusande skoj, dumheter, monologer och dyr rekvisita* samt en extra beställning av vansinniga visor för bra för att missa!

 

SWEDISH MEATBALLS har tidigare spelats med stor framgång i Australien och Storbritannien. Carl-Einar Häckner har gjort en omfattande omarbetning till en svensk version - SWEDISH MEATBALLS med lingon.

 

”Jag vill omfamna kärleken våga öppna mitt fönster och släppa ut fjärilarna.”

 

* Rekvisitan kanske inte är så dyr...

– Jag vill tacka alla er som har sett min show!

... Karlstad, Filipstad, Säffle, Oslo, Skövde, Vara, Trollhättan, Mellerud, Lidköping, Södertälje, Nacka, Västerås, Linköping, Jönköping, Växjö, Kristianstads, Lund, Varberg, Falkenberg, Halmstad, Malmö, Uppsala, Eskilstuna, Gävle, Söderhamn, Ljusdal, Sollefteå, Örnsköldsvik, Östersund, Skellefteå, Umeå, Ytterjärna, Ängelholm och Södra teatern i Stockholm – tack skall ni ha!

Fotografier från min Sverigeturné med showen ”Swedish Meatballs med lingon” tillsammans med Riksteatern som hade premiär i Karlstad den 10 september 2012.

Presscitat:

"Häckner förtrollade och förtjusade /.../ så otroligt skickligt genomfört att det är helt genialt."

Skövde Nyheter

"Carl-Einar Häckners nya show är full av sprudlande galenskap, kryddat med värme och vemod."

VLT

"Häckner har hittat ett sceniskt alter ego som är svårt att motstå. Han är ju också den mest Brad Pitt-iga av dem alla: snygg, hyggligt tränad och iförd trång t-shirt. Han muttrar och har sig, sjunger Elvis och fumlar bortvänt. Han är en av oss, helt enkelt - fast en djävul på att utan stav men medvetet nostalgiskt iscensätta gamla klassiska trix./.../Likt en Staffan Westerberg försedd med ett helt annat poetiskt universum, fast lika magiskt. Här står en pojktrollkar med ett charmigt varggrin och stort hjärta."

Svenska Dagbladet

Filmklipp från

SWEDISH MEATBALLS MED LINGON

AKTUELLA FILMKLIPP FRÅN MIN SENASTE SHOW

Carl-Einar%20H%C3%A4ckner%20aktuell%20med%20showen%20Swedish%20meatballs%20med%20lingon

SWEDISH MEATBALLS med lingon.

SMAKPROV!

SWEDISH MEATBALLS med lingon.

Intervju med Carl-Einar i TV4 Nyhetsmorgon.

SWEDISH MEATBALLS

Melbourne Comedy Festival 2011.

SWEDISH MEATBALLS

Melbourne Comedy Festival 2011.

Affischen från Teater Aftonstjärnan i Göteborg hösten 2011.